دسته بندی نشده

آیا استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی عوارضی دارد؟

آیا استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی عوارضی دارد؟

آیا استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی عوارضی دارد؟ اگر به دنبال تهیه دستگاه فیزیوتراپی برای منزل هستید, شاید بپرسید که آیا استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی عوارضی دارد؟ این دستگاه کاربردهای بسیار زیادی برای تسکین انواع دردهای اسکلتی عضلانی دارد و نیاز شما به مراجعه مداوم به فیزیوتراپی را کم می‌کند. در این مقاله مزایا و معایب این محصول کاربردی را بررسی می‌کنیم تا خرید دقیق‌تری داشته باشید. قبل از خواندن ادامۀ مقاله به شما پیشنهاد می‌کنیم در صورت تمایل به دریافت قیمت دستگاه فیزیوتراپی خانگی به صفحۀ قیمت دستگاه فیزیوتراپی خانگی مراجعه نمایید.

موارد منع استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی

موارد منع استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی

فیزیوتراپی برای درمان طیف وسیعی از بیماری‌های اسکلتی عضلانی, تسکین درد, افزایش انعطاف و تقویت عضلات تجویز می‌شود. برخی از این مشکلات را می‌توان با کمک دستگاه فیزیوتراپی در منزل تسکین و التیام داد. اما استفاده از این دستگاه برای افرادی در شرایطی خاص ممکن است ضررهایی داشته باشد. قبل از استفاده از دستگاه باید با متخصص مشورت کنید که آیا دستگاه برای شما مناسب است یا خیر. در این بخش به این موضوع می پردازیم که آیا استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی عوارضی دارد و همچنین استفاده از فیزیوتراپی خانگی برای چه کسانی ضرر دارد؟

آسیب‌های حاد

استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی برای بیمارانی که دچار آسیب‌دیدگی‌های حاد هستند, گاهی گزینه مناسبی نیست. گر فرد دچار آسیب‌های حاد مثل انواع شکستگی, رگ‌به‌رگ شدن یا پیچ‌خوردگی باشد باید قبل از استفاده از دستگاه با پزشک مشورت کند. دستگاه ممکن است باعث جابه‌جایی استخوان شکسته, درد و تورم و ناپایداری مفصل آسیب‌دیده شود.

درد شدید

دستگاه فیزیوتراپی خانگی برای افرادی که به هر دلیلی درد شدیدی دارند باید فقط با تجویز پزشک استفاده شود. دستگاه می‌تواند باعث افزایش درد و تشدید اسپاسم عضلانی شود و وضعیت بیمار را بدتر و وخیم‌تر کند.

بی‌ثباتی مفصلی

اگر مفصل بیمار دچار ناپایداری باشد, دستگاه فیزیوتراپی خانگی ممکن است خطر آسیب را بیشتر کند. احتمال افزایش شل‌شدن مفصل و دررفتگی مکرر از عوارض دستگاه فیزیوتراپی خانگی برای این بیماران است.

عفونت

بیمارانی که در بدنشان عفونت دارند نباید از این دستگاه استفاده کنند. گرما و تحریک الکتریکی باعث گسترش عفونت به بخش‌های دیگر بدن و ایجاد عوارض دیگر خواهد شد. روند بهبود این نوع بیماران با این دستگاه هم مختل خواهد شد.

بیماری‌های قلبی عروقی

یکی دیگر از موارد منع مصرف دستگاه فیزیوتراپی خانگی, بیماران قلبی و عروقی هستند. این نوع بیماران قبل از استفاده از دستگاه باید حتماً با پزشک خود مشورت کنند. گرمای دستگاه می‌تواند باعث افزایش فشارخون و ضربان قلب بیمار شود. تحریک الکتریکی هم باعث ایجاد آریتمی قلبی در بیمار خواهد شد.

بیماری‌های تنفسی و ریوی

بیمارانی که دچار مشکلات تنفسی حاد هستند قبل از استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی باید با پزشک خود مشورت کنند. گرمای این دستگاه باعث تنگی نفس و سرفه این بیماران می‌شود. دستگاه‌های اولتراسوند هم باعث تشدید علائم بیماران مبتلا به آسم خواهد شد.

بارداری

استفاده از هرگونه دستگاه در دوران بارداری حتماً باید با تایید و تجویز پزشک انجام شود تا مادر و جنین در معرض خطر قرار نگیرند. تحریک الکتریکی ممکن است باعث انقباض‌های زودرس زایمان شود. گرمای دستگاه هم ممکن است خطر نقص مادرزادی را بالا ببرد.

زخم

یکی دیگر از موارد منع مصرف دستگاه فیزیوتراپی خانگی, زخم است. از این دستگاه روی زخم‌های باز و ملتهب استفاده نکنید. ممکن است باعث ایجاد درد, سوزش, خونریزی, عفونت و التهاب زخم شود. افراد دیابتی هم برای استفاده از این دستگاه باید مراقب زخم‌های خود باشند که دچار عوارض نشوند.

کودکان‎

از دستگاه فیزیوتراپی خانگی برای نوزادان و کودکان نوپای زیر ۲ سال به‌هیچ‌وجه استفاده نکنید. کودکانی که مشکلات قلبی عروقی و تنفسی دارند نباید از این دستگاه استفاده کنند. دستگاه را روی سر یا گردن کودک قرار ندهید. در صورت وجود هر گونه نگرانی در مورد استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی برای کودک خود, حتماً با پزشک خود مشورت کنید. پزشک شما می‌تواند با توجه به سن کودک, سلامتی کودک و نوع دستگاه فیزیوتراپی خانگی, به شما در مورد استفاده ایمن از این دستگاه‌ها راهنمایی کند.

وجود انواع ایمپلنت‌های فلزی در بدن

ایمپلنت‌ها در لگن, زانو, شانه, ستون فقرات و مچ دست و پا قرار می‌گیرند. کسانی که در بدن خود هرگونه ایمپلنت فلزی دارند, قبل از استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی باید با متخصص مشورت کنند. این نوع ایمپلنت‌ها با میدان الکتریکی یا مغناطیسی تولید شده توسط برخی از دستگاه‌های فیزیوتراپی خانگی تداخل پیدا می‌کنند. این تداخل می‌تواند باعث ایجاد درد و ناراحتی در محل ایمپلنت, گرم‌شدن ایمپلنت و یا آسیب به آن شود.

در این بخش موارد منع مصرف این دستگاه بیان شد؛ اما بهتر است بدانید که استفاده از فیزیوتراپی خانگی مزایا و کاربردهای بسیار زیادی هم دارد. رفع خستگی و کوفتگی. تسکین دردهای عضلانی موضعی, کاهش التهاب عضلات و مفاصل, مراقبت بعد از جراحی:, بازتوانی سالمندان, مقابله با آتروفی و تحلیل عضله, افزایش دامنه حرکت و عضله و افزایش خون‌رسانی به تمام بدن از جمله کاربردها و مزایای دستگاه فیزیوتراپی خانگی است. این دستگاه برای اکثر افراد ایمن است و عوارضی ندارد.

نکات مهم برای استفاده ایمن از دستگاه فیزیوتراپی خانگی

نکات مهم برای استفاده ایمن از دستگاه فیزیوتراپی خانگی

استفاده از هر وسیله‌ای در کنار مزایایی که دارد ممکن است با مشکلاتی همراه باشد. دستگاه فیزیوتراپی خانگی دستگاهی بی‌خطر و ایمن است؛ اما قبل از استفاده باید نکاتی را رعایت کنید که بهترین نتیجه را همراه داشته باشد. در ادامه نکاتی را برای استفاده از این دستگاه بررسی می‌کنیم تا از ایجاد عوارض فیزیوتراپی خانگی پیشگیری کنید:

  • قبل از انتخاب یا استفاده از این دستگاه حتماً با پزشک یا متخصص مشورت کنید. دستگاهی را انتخاب کنید که مطابق با مشکل و بیماری شما باشد و باعث عوارض بیشتر نشود.
  • دستورالعمل‌های استفاده از دستگاه را به‌دقت بخوانید. قبل از کار با فیزیوتراپی خانگی باید با نحوه کار, مزایا و معایب آن آشنا شوید. تمام این نکات در دفترچه راهنمای همراه محصول قید شده است.
  • از دستگاه درست و به‌اندازه استفاده کنید. دستگاه فیزیوتراپی را بیش از حد روی یک ناحیه قرار ندهید تا باعث بروز مشکل نشود. از این محصول بیش از حد نیاز استفاده نکنید. دستگاه را روی زخم‌های باز یا نواحی حساس قرار ندهید.
  • از تنظیمات صحیح دستگاه مطمئن شوید. در صورت بروز هر گونه درد, سوزش یا ناراحتی در حین استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی, فوراً استفاده از دستگاه را متوقف کرده و با پزشک خود مشورت کنید.
  • از فیزیوتراپی خانگی به‌خوبی مراقبت کنید. قطعات دستگاه را باز یا دستکاری نکنید. به طور مرتب سیم‌های دستگاه را چک کنید که دچار آسیب نشده باشد. در صورت وجود هر مشکل در سیم‌ها از دستگاه استفاده نکنید تا زمانی که از ایمنی آن اطمینان حاصل شود.
  • دستگاه را دور از دسترس اطفال قرار دهید. از قراردادن این دستگاه در دسترس کودکان جدا پرهیز کنید؛ زیرا ممکن است برای سلامت کودک مناسب نباشد.
  • هنگام استفاده از دستگاه مراقب افزایش فشارخون و ضربان‌قلب خود باشید. اگر مشکل قلبی دارید حتما این دو فاکتور را مرتب اندازه بگیرید که دچار اختلال نشوند.
  • برای اولین استفاده بهتر است دستگاه را در کمترین میزان قدرت تنظیم کنید. وقتی از همه موارد مطمئن شدید می‌توانید دستگاه را در حالت مناسب برای شرایط خودتان تنظیم کنید.
  • در این بخش بررسی کردیم که آیا استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی عوارضی دارد؟ با رعایت این نکات می‌توانید از بروز هرگونه مشکل و آسیب هنگام استفاده از دستگاه پیشگیری کنید.

یکی از مزایای مهم استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی, قیمت مناسب آن است. قیمت این محصول در مقایسه با حضور مداوم در جلسات فیزیوتراپی, بسیار کم است. عوامل مختلفی در تعیین قیمت این محصول تاثیر دارند و قبل از خرید بهتر است قیمت انواع دستگاه‌ها را در فروشگاه‌های مختلف مقایسه کنید.

کیفیت دستگاه, اصل بودن, برند سازنده از جمله عوامل موثر بر قیمت این محصول است. دستگاه را از فروشنده معتبر تهیه کنید تا از هر لحاظ خیالتان راحت باشد. صبا طب یکی از فروشندگان معتبر و شناخته شده دستگاه فیزیوتراپی خانگی و سایر تجهیزات پزشکی است. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این دستگاه کاربردی می‌توانید به صفحه قیمت دستگاه فیزیوتراپی خانگی مراجعه کنید.

جمع‌بندی

آیا استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی عوارضی دارد؟ در این مقاله سعی کردیم به این سوال پاسخ دهیم و تمام جوانب این دستگاه را بررسی کنیم. صبا طب به‌عنوان واردکننده مستقیم انواع تجهیزات پزشکی, مرجعی معتبر برای خرید دستگاه فیزیوتراپی خانگی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *