ورزش با استفاده از کش ورزشی در خانه, برای افرادی که فرصت رفتن به باشگاه را ندارند, بسیار مناسب است. شما عزیزان اگر تمایل دارید که یک اندام ایدهآل داشته باشید, میتوانید در خانه خود نیز, حرکات مختلف ورزشی را انجام دهید. ما در این مقاله قصد داریم انواع مختلفی از حرکات ورزشی را با استفاده از کش به شما آموزش دهیم. پس با ما باشید.همچنین میتوانید برای خرید و اطلاع از قیمت کش لوپ ورزشی با کارشناسان ما درطب صبا تماس بگیرید.
تمرینات کش ورزشی در خانه
رسیدن به اندام ایدهآل, آرزوی بسیاری از افراد است و ممکن است برخی از افراد تصور کنند که فقط با رفتن به باشگاه میتوانند به این اندام دست پیدا کنند. اما باید بگوییم که شما عزیزان فقط با استفاده از کش ورزشی, میتوانید به اندام ایدهآل خود دست پیدا کنید و حرکات مختلف ورزشی را در خانه تمرین نمایید. به عنوان مثال یکی از این ورزشها, ورزش شنا با کش است که در ادامه این ورزش را توضیح خواهیم داد.
ورزش شنا با کش
یکی از ورزشهایی که شما میتوانید با استفاده از کش آن را در خانه انجام دهید ورزش شنا با کش است. برای انجام این حرکت, باید با هر دست خود یک سر کش را بگیرید و سپس کش را دور کمر خود قرار دهید؛ یا به عبارتی دیگر بپیچانید. مرحله بعدی به این شکل است که باید چهار دست و پا شوید و سپس دستهای خود را به شکلی قرار دهید که از عرض شانههایتان کمی بازتر باشند. دقت داشته باشید که دستهایتان صاف باشند و کش نیز باید روی سرشانههایتان استقرار داشته باشد. پاهایتان را نیز مانند دستهایتان صاف کنید. به این شکل وزن بدن روی پنجه پاها و همینطور دستها میافتد و بدن شما میتواند سراسر یک خط صاف را به وجود آورد. کمر خود را صاف نگه دارید و سپس سینه را به طرف زمین ببرید و سپس به حالت اول بازگردید.
10 حرکت ورزشی با کش ورزشی در خانه
در این قسمت قصد داریم ۱۰ حرکت با کش ورزشی در خانه را به شما عزیزان آموزش دهیم و همینطور به شما بگوییم که میتوانید در تمرینهای خود تنوع داشته باشید.
- اسکوات از جلو: برای انجام حرکت اسکوات از جلو, باید ایستاده باشید و بدن خود را صاف نگه دارید و سپس به اندازه عرض شانههایتان پاهایتان را باز کنید. دقت داشته باشید که قسمت پشت کمر باید به صورت کامل صاف باشد و پنجههای پا نیز, باید به سمت جلو باشند. در مرحله بعدی کش لازم است که شما باید از زیر کفش خود کش را رد کنید و هر دو پایتان باید روی کش باشند. دو طرف کش را در دستهای خود بگیرید و سپس از قسمت پشت کتف به طرف بالای سرشانه بکشید. هنگامی که این حرکت را انجام میدهید, مچ دستهایتان در قسمت بالای سرشانه قرار گرفته شده است. همانطور که مشخص است. شما دو طرف کش را به صورت جداگانه در دستهای خود گرفتهاید. در مرحله بعدی بازوهای خود را به شکل موازی با زمین قرار دهید و سپس از قسمت آرنج دستهایتان را خم کنید. در مرحله بعدی باید دو طرف کش را در قسمت بالای مفصل سرشانه قرار دهید و این کار را محکم انجام دهید. سپس بالاتنه را به صورت آرام به طرف پایین بیاورید تا جایی که یک زاویه ۹۰ درجه در زانوی شما به وجود بیاید. در نهایت میتوانید به حالت آغازین خود برگردید.
- پرس سینه با کش: برای انجام این حرکت, باید پشت خود را به در کنید و در ارتفاع وسط به شکل محکم لنگر را به چهارچوب در سفت کنید. با یکی از پاهایتان به طرف جلو و همچنین در یک حالت ثابت بدن خود را قرار دهید.
- حرکت لانژ: برای انجام حرکت لانژ, میتوانید به صورت ایستاده بدن خود را نگه دارید. زیر یکی از پاهای خود کش را قرار دهید. دستهای خود را تا قسمت جلوی کمرتان بیاورید و پس از آن به سمت جلو قدم بردارید تا این کار را انجام دهید. سپس دستهایتان را به عقب ببرید و روی سرتان بگذارید.
- حرکت لانگز: حرکت لانگز به گونهای است که باید ایستاده باشید و یکی از زانوهایتان را روی زمین بگذارید. سپس پای جلوی خود را در قسمت وسط کش گذاشته و همینطور دستههای کش را در دو سمت گوش نگه دارید. کمرتان در این حالت باید به صورت صاف باشد و شما باید سعی کنید که بدن خود را به طرف بالا بکشید.
- حرکت قایقی ایستاده: در این نوع حرکت, کش باید در ارتفاع شانههایتان قرار بگیرد و سپس به در محکم شود. سمت در بروید و توجه کنید که دستگیره باید بتواند بازوها را نگه دارد. در مرحله بعدی کشی که در دست دارید را به طرف خود بکشید و همینطور آرنجهایتان را به طرفین بدنتان نزدیک نمایید. سپس باید همزمان تیغههای شانههایتان را به یکدیگر فشار دهید. صاف بودن کمر نیز, در این حالت باید رعایت شود.
- حرکت فیس پول: قسمت وسط کش را با توجه به ارتفاعی که کمرتان دارد, روی چهارچوب در مورد نظر مستحکم کنید و سپس دو طرف کش را بگیرید و آنها را به طرف بدنتان بکشید. همینطور آرنجهایتان نیز, باید به طرف بالا کشیده شوند.
- حرکت قایقی خم: وسط کش بایستید و دستهایتان را به شکل متقاطع بگذارید. رعایت کردن قوس مناسب برای کمر و همینطور خم شدن پاها نیز, اهمیت دارد. سپس کش را به طرف بالا بکشید و همینطور تیقههای شانه را نیز به سمت یکدیگر فشار دهید. کش را بالای زانوهایتان ببندید و دراز بکشید و سپس کف پایتان را روی زمین بگذارید و زاویه ۹۰ درجه را برای زانوهایتان درست کنید. در مرحله بعدی باسنتان را بلند کنید و شانهها, زانو و باسن را در یک راستا قرار دهید.
- حرکت جلو بازو ایستاده: در این حرکت پاهای خود را به اندازه عرض شانههایتان باز کنید و روی کش ورزشی بایستید. سپس دو طرف کش را با دستهایتان بگیرید و کف دستهایتان را جلوی بدنتان نگه دارید. بازوهایتان را تا اندازه شانههایتان بالا آورید و آرنجتان را نیز, خم کنید.
- حرکت کول شراگ: حرکت کول شراگ به این شکل است که باید روی صندلی یا توپ در حالت نشسته باشید و کش را زیر پاهایتان قرار دهید. گرفتن کش از دو طرف با دست هم, باید انجام شود و سپس باید آرنجهای خود را خم کنید. همینطور دستها را تا قسمت سینهها بالا بیاورید.
مجموعه طب صبا , در زمینه فروش تجهیزات پزشکی و همینطور طب سوزنی فعالیت میکند و شما در صورت لازم داشتن هر کدام از آنها, میتوانید به این مجموعه مراجعه کنید.
راهنمای قدم به قدم تمرین با کش برای مبتدیان
را شروع کردهاید یا به عبارت دیگر مبتدی هستید, باید بدانید که میتوانید با استفاده از یک راهنمای تصویری که در سایتهای مختلف وجود دارد, انجام ورزشهای با کش را قدم به قدم یاد بگیرید.
به عنوان مثال حرکت اسکوات, یکی از رایجترین حرکات است که در این حرکت عضلات چهار سر و سرینی درگیر هستند. همینطور حرکت کیک بک پا خم نیز, جزء تنرینهایی است که شما میتوانید با استفاده از کش, آن را انجام دهید و در این تمرین عضلات سرینی و همسترینگ شما درگیر هستند.
حرکت جلو بازو جفت از روبرو نیز, میتواند برای شما مفید باشد. همانطور که از نام این حرکت مشخص است, عضلات جلو بازو را درگیر میکند. همچنین حرکات پشت بازوی خوابیده حرکات, حرکات پشت بازوی مچ برعکس و غیره, جزء حرکاتی هستند که میتوانید انجام دهید.
مجموعه طب صبا, در زمینه فروش تجهیزات پزشکی و همینطور طب سوزنی فعالیت میکند و شما در صورت لازم داشتن هر کدام از آنها, میتوانید به این مجموعه مراجعه کنید.
سخن پایانی
ورزش با کش ورزشی در خانه, میتواند برای بسیاری از افراد به صورت مفید عمل کند و همانطور که در این مقاله خواندید, حرکات مختلفی برای شما عزیزان وجود دارند. یکی از نکاتی که باید بگوییم, این است که سعی کنید که حتماً حرکات خود را زیر نظر مربی انجام دهید و اگر مشکلی در زمینه جسم خود دارید, حتماً آن موضوع مهم را با مربی خود در میان بگذارید.